Teken- en schilderles volwassenen

In verband met de Corona-veiligheidsmaatregelen en de daardoor kleinere groepsgrootte zijn er in september extra dagdelen toegevoegd!

Voor komend jaar staan er weer nieuwe Teken- en Schildercursussen op het programma.

In het najaar starten we op 21, 22 + 23 september 2020 en in het voorjaar start de cursus op 12 + 13 januari 2021.
Beide cursussen bestaan uit 10 lessen van 2.5 uur.

De groepen bestaan uit maximaal 5 personen waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding en beginners en gevorderden heel goed samen in één groep kunnen.
Tijdens de cursus besteden we aandacht aan de vele techniekmogelijkheden van acrylverf.
Maar ook aan het combineren van acrylverf met bijv. collagemateriaal, zand en ook de combinatie met tekenmaterialen (mixed media) komen aan de orde.
Dit alles wordt gekoppeld aan verschillende thema’s als bijv. landschap of mensfiguur, die van realistisch tot abstract te benaderen zijn waardoor ieder in zijn eigen stijl kan werken.
Binnen de opdrachten worden vele teken- en schildertechnische elementen behandelt zoals kleuren mengen en kleurcontrasten, dieptewerkingen, verhoudingen etc etc.
Alle opdrachten worden toegelicht met beeldende kunst waarbij soms de aandacht ligt op een specifieke kunstenaar of kunststroming.

Dankzij de kleine groepen kun je als je al gevorderd bent de techniek-oefeningen overslaan en evt binnen de thema’s onder mijn begeleiding jezelf ontwikkelen op je eigen gekozen pad.

Cursus 10 lessen:

maandagochtend, dinsdagochtend + woensdagochtend van 9.00 – 11.30 uur.
maandagavond, dinsdagavond + woensdagavond van 19.30 – 22.00 uur.

Het lesgeld bedraagt €175,-  inclusief teken- en schildermateriaal (exclusief doeken en papier)